S-35624

Българска
Водолазна
Академия

PADI Open Water Diver

 

Станете водолаз! Завършете курса PADI Open Water Diver! Получете PADI Водолазен сертификат. 

Ако винаги сте искали да се научите как да се гмуркате с водолазна екипировка, да откривате нови приключения или просто да видите чудния свят под вълните, това е мястото, където желанието Ви може да бъде осъществено. В този курс се усвояват базовите умения на любителското водолазно гмуркане, необходими за извършване на спускания на дълбочина до 18 метра от двойка водолази в т.нар. Open Water "открита вода" - океани, морета, язовири, реки и т.н.

ОПИСАНИЕ НА КУРСА
Курсът се състои от пет теоретични урока, пет учебни упражнения в басейн/море и четири упражнения в "открити води". 
При обучение извън летния сезон курсистът извършва учебните гмурканията в басейн, а гмурканията в "открити води" може да се направят или в нашия център през летния период или в който и да е PADI водолазен център по света, в рамките на 12 месеца. Така чрез  PADI Referral Form ще можете да използвате зимната си почивка в "топла" страна, за да получите сертификата си на дайвър и да се гмуркате пълноценно.
Сертификатът PADI Open Water Diver Ви дава право да се гмуркате във всеки водолазен център по света и няма срок на валидност.

 


Курсът PADI Open Water Diver  се състои от
 три основни фази:

                   §  Развитие на знанието, за да могат да бъдат разбрани основните принципи на гмуркане

                   §  Гмуркания в закрита вода до 6 м, за да се научат и усвоят основните умения и гмуркания в открита вода /Open Water/

                   §  Неограничени гмуркания под водата, за да бъдат проверени уменията Ви.

                                                      
Ако имате опит в гмуркането като Discover Scuba Diver, то уменията, които сте придобили, могат да бъдат кредитит при започването на курса  PADI Open Water Diver.

Предварителна подготовка

За да се запишете в курса  Junior Open Water Diver, трябва да сте поне 10 годишни /10 и 11 годишни максимална дълбочина на гмуркане 12 м, 12-14 години максимална дълбочина на гмуркане 18 м/, а за  PADI Open Water Diver - 15 годишни.

 

Следващо приклщчение

След завършването на курса Вие можете автоматично да продължите към следващото ниво Adventure Open Water Diver.

 

 

 Ако сте започnaли курса PADI Open Water, но поради някакви причини не сте успели да завършите обучението си в открити води, имате възможността да се възползвате от формата Refferal.

 

Refferal Open Water 

Ако вече сте завършили академичните раздели на курсa PADI Open Water Diver в който и да е център по света, можете да завършите обучението си за водолаз в открити води на базата ни в гр. Созопол. За два дни, отдадени на забавни приключенски гмуркания, ще получите международния сертификат за PADI Open Water Diver.

 

Цена: тук

 

 

 

 

  

 

 

Diving.bg for Android
Предлага се в Google Play