S-35624

Българска
Водолазна
Академия

Начало

Места за гмуркане

Места за гмуркане

Созопол е един от най-древните градове по българското черноморие. Възникнал в края на 4-3 хил.пр.н.е., Созопол, известен тогава под името Аполония Магна (Велика Аполония), е израснал преди всичко като търговски и транзитнопристанищен център.

Подводните проучвания в акваторията на созополското пристанище разкриват останки от жилища, керамични съдове, каменни и костени оръдия на труда от бронзовата епоха.

Клубът организира гмуркания както за напреднали сертифицирани водолази, така и за начинаещи. Добре дошли в сайта

Добре дошли в сайта

Добре дошли в сайта на PADI 5 Star IDC Bulgarian Diving Academy! Пет звездният PADI център за професионално обучение и любителски водолазни гмуркания на български, английски и руски език Ви очаква. Тук ще откриете подробна информация за нашия водолазен център, за възможностите за обучение на водолази и гмуркане, които предлагаме и за невероятните приключения в подводния свят, които ви очакват.

 
Независимо дали искате да опитате първата си глътка въздух под вода, или сте опитен водолаз, Bulgarian Diving Academy ще Ви предложи професионализъм, надежно оборудване, незабравими гмуркания, нови приятелства и приключения. Дайвингът е уникално общуване с природата, навлизане в един чужд за нас свят на безкрайна синева и нови открития. Водолазни курсове могат да се провеждат както във Водолазния ни център в София така и в нашия Водолазен Център в Созопол.

  

 

 

 

  

 

 

 

Diving.bg for Android
Предлага се в Google Play