S-35624

Българска
Водолазна
Академия

Екип

 Водолазен център Bulgarian Diving Academy е създаден през 2000 година. Членове сме на Българската Асоциация по Подводни Спортове, а от 2007 година сме първия пет звезден водолазен център в системата на PADI в България.
През 2008, като най-успешен водолазен център в България, получихме статут на 5-звезден център за обучение на водолазни инструктори PADI 5 Start IDC!

 

 

Центърът ни в Созопол разполага с учебна и хотелска част, два водолазни компресора, 10, 12 и 15 литрови стоманени и алуминиеви бутилки за сгъстен въздух, неопрени с различни дебелина и размери, водолазни конзоли и компютри, регулатори и всичко необходимо за обучението и/или гмурканията. Центърът разполага и със собствено водолазно яхта за 12 водолаза, а при необходимост може да осигури и други съдове, включително бързоходни.

 

 

Нашите инструктори са висококвалифицирани и отговарят на строгите изискванията на PADI. Те ще Ви помогнат в първите Ви подводни приключения, ще осигурят максимална безопасност и незабравими мигове в света на мълчанието. Нашите дайвмастери познават отлично акваторията и ще Ви насочат към най-интересните подводни обекти. Често организираме дайвинг-пътешествия до различни точки по света, където можете да видите невероятната красота на подводния свят и разнообразие от морски обитатели.

 

 

  Александр Шурубкин                    Костадин Георгиев                  Александър Михайлов

 

         PADI platinum CD                          PADI Master Instrucor                             PADI MSDTrainer

 

                                                     

 

  

 

 

 

 

 

 

Diving.bg for Android
Предлага се в Google Play