S-35624

Българска
Водолазна
Академия

PADI

PADI е най-голямата организация за водолази в момента с възможно най-завишените стандарти за сигурност, като 75 % от туристическите гмуркания в света са извършени от неини сертифицирани водолази и инструктори. Освен това PADI позволява сертификация и професионално развитие в сферата на водолазния спорт при желание от Ваша страна.

 

Международната организация PADI (Professional Association of Diving Instructors – Професионална Асоциация ) е основана през 1966 г в САЩ, Лос Анджелис от Джон Кронин, където в момента е и главният офис на PADI. PADI е най-голямата в света професионална асоциация за професионални водолази и е с най-високи изисквания на обучения, техника на безопасност и качеството на предлаганите услуги. Неините офиси са PADI Americas, PADI Asia Pacific, PADI Japan, PADI Nordic, PADI Latin America, PADI Europe Ltd, PADI International limited, които обслужват над 100 000 индивидуални члена и около 4 300 водолазни центрове и курорти. PADI предлага на своите членове пълен набор от образователни материали на 20 езика. 

 

След овладяването на всеки курс PADI курсистите получават сертификат, който им позволява да се потопят и гмуркат в курортите и всички водни басейни навсякъде по света. Сертификатите на PADI са признати в целия свят и дават право на обучилите се да се гмуркат, да наемат, а също така и да закупуват водолазно оборудване. Обхватът и продължителността на курсовете варира, за да отговарят на интересите на всеки водолаз. В повечето курсове PADI академичната подготовка е намалена до минимум и усилията се съсредоточават върху забавно практическо обучение в реална подводна среда.

 

 


 

  

 

 

 

 

 

 

Diving.bg for Android
Предлага се в Google Play