S-35624

Българска
Водолазна
Академия

Bulgarian Diving Academy

Нашият център е основан през 2000 год., а през 2007 г е вече PADI 5 Star IDC център. От 2010 г водалазният център е под името Bulgarian Diving Academy (Българска водолазна академия). Той е единственият в България PADI 5 star IDC- Водалазен център за обучение на любители водолази и инструктори. На днешна дата водолазният център предлага широк спектър от услуги, както за сертифицирани водолази, така и за начинаещи, а също така и за деца. Обучението на водалази е организирано от високо квалифицирани инструктори, работещи по системата на PADI.

 

 Учебният водолазен център на Bulgarian Diving Academy в Созопол разполага с екипировка и оборудване, производство на Beuchat, Suunto, Seacsub, Cressi и други реномирани производители. Теоретичните занятия се провеждат в учебна зала с необходимата мултимедийна поддръжка, а практическите - в района на Созопол, в зависимост от метеорологичните условия. Извън летния сезон провеждаме обучение в басейн в София.

 

За да започнете водолазното се обучение, е необходимо само да сте клинично здрав и да имате желание да откриете един нов свят. Можете да направите пробно гмуркане заедно с професионален водолаз - инструктор или направо да започнете обучението си. Ако вече сте лицензиран водолаз при нас можете да получите допълнителна квалификация или да постигнете ново ниво в любителското или професионално развитие.

 

Всеки завършил успешно даден курс получава международно признат сертификат, издаден от Професионалната Асоциация на Водолазните Инструктори /PADI/.
За да научите повече за предлаганите от нас курсове, изберете опция от глваното меню или ни изпратете вашите въпроси от тук.

 

Индивидуален подход към всеки водолаз - това не са гръмки думи – това е нашата система на работа! Ние сме отворени към всеки курсист, а за най-малките при нас има различни програми, които позволяват да открият чрез водолазния спорт тайните на подводния свят.
Присъеденете се към нашия клуб! Нашите врати са винаги отворени за Вас.
 

 

 

 

 

 

  

 

 

Diving.bg for Android
Предлага се в Google Play