S-35624

Българска
Водолазна
Академия

Bulgarian Diving Academy

Нашият център е основан през 2000 год., а през 2007 г е вече PADI 5 Star IDC център. От 2010 г водалазният център е под името Bulgarian Diving Academy (Българска водолазна академия). Той е единственият в България PADI 5 star IDC- Водалазен център за обучение на любители водолази и инструктори. На днешна дата водолазният център предлага широк спектър от услуги, както за сертифицирани водолази, така и за начинаещи, а също така и за деца. Обучението на водалази е организирано от високо квалифицирани инструктори, работещи по системата на PADI.

 

 Учебният водолазен център на Bulgarian Diving Academy в Созопол разполага с екипировка и оборудване, производство на Beuchat, Suunto, Seacsub, Cressi и други реномирани производители. Теоретичните занятия се провеждат в учебна зала с необходимата мултимедийна поддръжка, а практическите - в района на Созопол, в зависимост от метеорологичните условия. Извън летния сезон провеждаме обучение в басейн в София.

 

За да започнете водолазното се обучение, е необходимо само да сте клинично здрав и да имате желание да откриете един нов свят. Можете да направите пробно гмуркане заедно с професионален водолаз - инструктор или направо да започнете обучението си. Ако вече сте лицензиран водолаз при нас можете да получите допълнителна квалификация или да постигнете ново ниво в любителското или професионално развитие.

 

Всеки завършил успешно даден курс получава международно признат сертификат, издаден от Професионалната Асоциация на Водолазните Инструктори /PADI/.
За да научите повече за предлаганите от нас курсове, изберете опция от глваното меню или ни изпратете вашите въпроси от тук.

 

Индивидуален подход към всеки водолаз - това не са гръмки думи – това е нашата система на работа! Ние сме отворени към всеки курсист, а за най-малките при нас има различни програми, които позволяват да открият чрез водолазния спорт тайните на подводния свят.
Присъеденете се към нашия клуб! Нашите врати са винаги отворени за Вас.