S-35624

Българска
Водолазна
Академия

PADI SCUBA DIVER

 Вие сте времево притиснати, но отдълго мечтаете да стане сертифициран водолаз? Програмата PADI Scuba Diver е създадена за Вас. Този курс изисква по-малко време от курса PADI Open Water Diver, като обхваща само първите три от пет раздела на нужното познание за професионалното водолазно развитие. Ако очаквате да се гмуркате предимно в компанията на инструктор и да не отделяте време за дългата процедура по сертификация, помислете да стане PADI Scuba Diver.  

 

Придобити умения

 

PADI Scuba Divers, са квалифицирани да: 

 

            •    се гмуркат под прекия контрол на PADI Divemaster, помощник-инструктор или инструктор най-много до 12 м / 40 фута 

               наемат или закупуват оборудване за гмуркане и да участват в други водолазни дейности, стига да имат необходимите надзор

              продължат обучението си с курса PADI Open Water Diver и съответно да получат сертификат, а също така могат да предпочетат обучения като програмата Project AWARE and equipment specialty. 

 

Този сертификат Ви дава възможност за придобиване на достатъчно гмуркателен опит и е добър за загряване за курса Open Water Diver, ако това е Вашата основна цел. 

 


Предварителна подготовка

 

 За да вземете участие този курс, трябва да бъдете 15 годинишни (или 10 годинишни за  сертификата от програмата Junior Scuba Diver) 

 


Следващото приключение 

 

Вие може да искате да се явите директно за Open Water Diver сертификат, но като PADI Scuba Diver иматe възможността да преминете курсовете: Equipment Specialist и Project AWARE Specialist. 

  

 

 

ЦЕНА: тук 

 ВНИМАНИЕ: Препоръчва ме Ви да започнете обучението си направо с курса PADI OWD

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Diving.bg for Android
Предлага се в Google Play