S-35624

Българска
Водолазна
Академия

DiveMaster


Търсите първата стъпка, която ще Ви отведе към кариера във водалазния спорт? Вашето приключение в професионални нива на водолазното гмуркане започва с програмата PADI Divemaster. Работейки в тясно сътрудничество с инструктор на PADI, в тази програма ще разширите знанията си в гмуркането и ще усъвършенствате уменията си на професионално ниво. Обучението PADI Divemaster развива лидерските Ви качества, квалифицирайки Ви да ръководите водолазните дейности и да подпомагате работата на инструкторите със студентите- водолази. PADI Divemaster е предпоставка за сертифицирането Ви в двете програми за инструктор на PADI - PADI Assistant Instructor и PADI Open Water Scuba Instructor.

 

 

Предварителна подготовка
 За да се вземете участие в този курс, трябва:
              да бъдете 18-годишни
              да бъдете PADI Advanced Open Water Diver (или да притежавате квалификационен сертификат от друга организация за обучение)
              да бъдете PADI Rescue Diver (или да притежавате квалификационен сертификат от друга организация за обучение)
              да имате сертификат за Emergency First Response Primary and Secondary Care в рамките на последните 24 месеца (или квалификационен документ за обучение за оказване на първа помощ и CPR от друга обучителна организация)
             да имате най-малко 40 гмуркания, за да започнете курса и 60 за сертифициране
             да представите медицинско удостоверение , подписано от лекар, в рамките на последните 12 месеца, потвърждаващо, че сте годни за водолазни гмуркания


ЦЕНА: тук

ВНИМАНИЕ: Професията на водолазен PADI инструктор, първата стъпка към която е PADI Divemaster, е изключително переспективна. Търсенето на PADI инструктори е голямо във всички морски курорти по целия свят!

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Diving.bg for Android
Предлага се в Google Play